Περιεχόμενα
Αρχική
Ιστορικό
Ανακτήσεις
Συχνές Ερωτήσεις
Το forum μας
Σύνδεσμοι
Κατηγορίες νέων
Επαφή
Φωτοθήκη
Αναζήτηση

Χρήστες online
Επισκέπτες online: 2

Μέλη online: 0

Σύνολο μελών: 930
Νεότερο μέλος: AgainstModernCannibals

Ο ΑΡΗΣ είναι ψυχή και τσιμέντο
Θεσσαλονίκη, 10-05-2011


Αποτύχαμε, αδέρφια.
Αποτύχαμε όσοι συμμετείχαμε στην πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας και αποτύχαμε όσοι την παρακολουθήσαμε από μακριά. Όλοι μαζί αποτύχαμε.

Ο ΑΡΗΣ την περασμένη χρονιά μας πρόσφερε στιγμές μεγαλείου στο ευρωπαϊκό του ταξίδι. Ο κόσμος έδωσε τα διαπιστευτήριά του παντού, έγινε αντικείμενο θαυμασμού και σημείο αναφοράς για την οπαδική του τρέλα και ώθησε την ομάδα να μάχεται με ασίγαστο πάθος για τη νίκη, αντάξια του ονόματός της και της ιστορίας της. Αυτές οι ίδιες στιγμές είναι αυτές που μας άφησαν με πίκρα και μας εκνεύρισαν. Γιατί έδειξαν ότι οι δυνατότητες της ομάδας δεν ήταν αυτές που παρουσίαζε στους εγχώριους αγώνες. Η καλύτερη εμφάνιση σε αυτούς ήταν κατώτερη από τη χειρότερη ευρωπαϊκή με αποτέλεσμα η σούμα να κρίνει τη χρονιά ως αγωνιστικά αποτυχημένη. Δε μπορούμε να μπούμε στη διαδικασία αναζήτησης του τι φταίει για τις ντροπιαστικές εμφανίσεις, αν ευθύνονται οι παίκτες, ο προπονητής ή ο ανάδρομος ερμής... Δυο τινά μπορούν να συμβαίνουν: είτε έγιναν λόγω απροθυμίας είτε λόγω ανικανότητας. Προτιμούμε να συμβαίνει το δεύτερο, αλλά...

Και στις δυο περιπτώσεις οι ευθύνες βαρύνουν τη διοίκηση της ομάδας. Η ανικανότητα αποδεικνύει αποτυχία στις επιλογές ενώ η απροθυμία αποδεικνύει αδυναμία ελέγχου και επιβολής. Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε τη διοίκηση σε θέματα που δε μας αφορούν ως Σύνδεσμο οπαδών. Τα θέματα που έχουν σχέση με «μαύρες τρύπες», «αδιαφάνειες», «μεταγραφές αεροδρομίων», «καραβιές παικτών», «αλλαγές προπονητών», «εσωτερικές κόντρες», «σκιώδεις διοικήσεις» και όλα τα υπόλοιπα που αφορούν προεκλογικές δεσμεύσεις της διοίκησης και υποσχέσεις προς τη Λέσχη που τη διόρισε, θα κριθούν από τα μέλη της Λέσχης και μόνο από αυτά. Ούτε έχουμε καμιά εμπάθεια λόγω συμπεριφοράς της απέναντι στο Σύνδεσμό μας. Ίσα ίσα. Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι αντιμετωπιστήκαμε με μεγαλύτερο σεβασμό από αυτόν που μας έδειξαν διοικήσεις του παρελθόντος (στις οποίες βέβαια μετείχαν κάποια μέλη και της τωρινής, αλλά αυτό το προσπερνάμε). Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να πούμε την άποψή μας για θέματα που αφορούν όλους τους Αρειανούς και έχουν σχέση με τα αυτονόητα καθήκοντα μιας διοίκησης του ΑΡΗ και είναι η προστασία της αξιοπρέπειας, της περηφάνιας και της ιστορίας του Συλλόγου γενικότερα. Και πιστεύουμε ότι οι δηλώσεις εμπιστοσύνης προς τη διαιτησία που διαχρονικά μας «σφάζει» με ή χωρίς βαμβάκι, η απάθεια μπροστά στην αποκάλυψη παιχνιδιών τρίτων στην πλάτη της ομάδας μας, η απουσία στεγανών στα εσωτερικά θέματα και η «ατιμωρησία» στις προκλητικές συμπεριφορές παικτών πληγώνουν το γόητρο της τμήματος-βιτρίνα του Συλλόγου και επιβάλλεται να μην επαναληφθούν στο μέλλον. Δε γνωρίζουμε αν αυτά έγιναν λόγω απροθυμίας ή λόγω αδυναμίας και πραγματικά δεν ξέρουμε τι από τα δύο είναι χειρότερο.

Επίσης, δεν κατανοούμε τι είναι αυτό που επιτρέπει την απαράδεκτη συμπεριφορά έμμισθων υπαλλήλων της ΠΑΕ, οι οποίοι με τις διχαστικές δηλώσεις τους και την απαξιωτική στάση τους απέναντι σε μερίδα του κόσμου του ΑΡΗ, συμμετέχουν σε ένα άνευ προηγουμένου δημόσιο ξεκατίνιασμα που εκθέτει τόσο την εκλεγμένη από τον κόσμο διοίκηση όσο και το λαό του ΑΡΗ γενικότερα. Κανένας που πληρώνεται από το υστέρημα του λαού του ΑΡΗ δε νομιμοποιείται να ειρωνεύεται, να χαρακτηρίζει και να πουλάει οπαδιλίκι σε κανέναν Αρειανό ο οποίος, αν δεν πληρώνει τουλάχιστον, ΔΕΝ πληρώνεται για το ενδιαφέρον του για το Σύλλογο. Όσο «ανόητες», όσο «φαιδρές», όσο «άδικες» κι αν είναι οι απόψεις του τελευταίου. Και μιλάμε για τις επώνυμες απόψεις. Αν είναι να πούμε και για τις ανώνυμες, το πράγμα καταντά και γελοίο. Ένα παραπάνω, όταν αυτά, πολύ συχνά, γίνονται μέσω του «Επίσημου Ραδιοφώνου του ΑΡΗ».

Ο Σύνδεσμός μας έμαθε πρώτη φορά για τον «ΑΡΗΣ fm» με τη δημόσια ανακοίνωση της έναρξής του, ταυτόχρονα με όλους τους Αρειανούς αλλά και τους οπαδούς των άλλων ομάδων. Εφόσον δεν κρίθηκε απαραίτητο να μας ενημερώσει κανείς, πήραμε την πρωτοβουλία τον Οκτώβριο του 2009 να στείλουμε επιστολή στη ΛΦΑ, ως ένας των «μετόχων» του σταθμού και ανάμεσα στ’ άλλα ζητήσαμε ενημέρωση για το καθεστώς του, δηλώνοντας πρόθυμοι να βοηθήσουμε όπως μπορούμε. Δεν γνωρίζουμε τι συνέβη και δε λάβαμε ακόμα, 18 μήνες μετά, καμία απολύτως απάντηση, οπότε μπορούμε να κρίνουμε μόνο ως ακροατές. Εφόσον, έστω και λειτουργικά, ανήκει σε ΑΣ, ΛΦΑ, ΠΑΕ, ΚΑΕ, αδυνατούμε να εξηγήσουμε το ρόλο του σταθμού, ιδιαιτέρως λόγω της συμμετοχής σ’ αυτόν των δύο πρώτων θεσμών. Ελπίζαμε ότι θα ήταν ένα μέσο προβολής του μεγαλείου του Συλλόγου, με ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τα τμήματά του και όχι ένα πεδίο μάχης, ένα μέσο συμπολίτευσης των θέσεων των ΑΙΡΕΤΩΝ διοικήσεων και απόκρουσης κάθε διαφορετικής άποψης. Αυτή η κατάσταση, αν μη τι άλλο, προσβάλλει το όνομα που φέρει ο σταθμός και πιστεύουμε ότι θα πρέπει να αναθεωρηθεί ο ρόλος του.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να παρασυρθεί το «Επίσημο Ραδιόφωνο του ΑΡΗ» σε μια δημόσια αντιπαράθεση με ιδιωτικά μμε, εντός αυτών και πέρα αυτών. Και συμβαίνει εν μέσω μιας ατελείωτης προεκλογικής περιόδου, μιας δημόσιας γενικής συνέλευσης που κρατά εδώ και πάνω από 2 χρόνια, στην οποία συμμετέχουν επώνυμα και κυρίως ανώνυμα μέλη αγνώστου προέλευσης, συνθέτοντας μια εικόνα που όχι μόνο απομακρύνει κι άλλο τους αμέτοχους Αρειανούς, αλλά απογοητεύει και όσους έχουν ήδη ενδιαφερθεί να βοηθήσουν. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου είναι θεατής και νιώθει το λιγότερο άβολα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι άβολα θα νιώθουν και οι Αρειανοί που συμμετέχουν σ’ αυτό πανηγύρι. Δε θα κάτσουμε να λύσουμε εμείς «το αίνιγμα της κότας και του αυγού». Δεν έχει σημασία ποιος ξεκίνησε πρώτος. Σημασία έχει ότι όλη η ατμόσφαιρα ωθεί τον κόσμο σε ένα διχασμό, τον «εκβιάζει» να πάρει θέση σε διλλήματα. Ακόμα κι αν κάποιος θελήσει να πει κάτι διαφορετικό, αργά η γρήγορα, είτε το θέλει είτε όχι, θα του κρεμαστεί μια ταμπέλα από τις «δύο».

Ο παραγοντισμός του Συλλόγου δείχνει μια ανωριμότητα να διαχειριστεί διαφορετικές απόψεις. Σε αντίθεση με το οργανωμένο οπαδικό κίνημα του ΑΡΗ, όπου υπάρχει δυνατότητα ανεξάρτητης φωνής. Υπάρχει ελεύθερο πεδίο και συνθήκες ωριμότητας και ανιδιοτέλειας που επιτρέπουν τη διαφορετικότητα στη στάση και στους τρόπους δράσης και αντίδρασης, χωρίς να διαταράσσεται η ενότητα, η ομόνοια και η συνεργασία. Γιατί σε κάθε ενέργειά τους «πάνω απ’όλα είναι ο ΑΡΗΣ» και ο σεβασμός και η αναγνώριση στους αγώνες και τις κατακτήσεις των άλλων οργανωμένων οπαδών και των συνδέσμων τους. Απόδειξη των παραπάνω είναι ο Σύνδεσμος των Ιερολοχιτών. Κάναμε αρκετά βήματα προόδου τον τελευταίο χρόνο (ίσως όχι όσα θα μπορούσαμε), με σοβαρή και υπεύθυνη στάση και δυναμικότερη παρουσία όπου και όταν χρειάστηκε. Και έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διαβούμε.

Το οργανωμένο οπαδικό κίνημα του ΑΡΗ λοιπόν, δείχνει το δρόμο στις υπόλοιπες ανώριμες συλλογικότητες της Αρειανής κοινωνίας. Οι εκλογές πλησιάζουν, το κλίμα είναι τεταμένο, οι Ιερολοχίτες δεν έχουν καμιά διάθεση να το ενισχύσουν και εννοείται πως δεν πρόκειται να πάρουν θέση υπέρ ή κατά οποιουδήποτε υποψηφίου. Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ύπαρξης άνω του ενός σχημάτων που διεκδικούν τη διοίκηση, ασχέτως αν αυτό δημιουργεί ένταση. Όποιος δε γουστάρει μια κατάσταση θα πρέπει να προσπαθεί να την αλλάξει και όποια και να είναι η επόμενη διοίκηση ελπίζουμε να μάθει από τα λάθη των προηγούμενων. Η κριτική που κάνουμε είναι πάντα απέναντι σε θέσεις, θεσμούς και καταστάσεις που έχουν σχέση με το Θεό και θα πρέπει να είναι φανερό σε όλους ότι είναι καλοπροαίρετη. Τα πρόσωπα δεν έχουν καμία σημασία, όλα είναι τόσο μικρά μπροστά στο μέγεθος του ΑΡΗ μας, γιαυτό και ηθελημένα αποφεύγουμε στις ανακοινώσεις μας να αναφερόμαστε σε ονόματα.


Ο ΑΡΗΣ για μας είναι ψυχή και τσιμέντο.
Είναι Ιδέα.

ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ

Breaking the rules since 1970

Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΡΗ «Ιερολοχίτες» - ιδρ. 1970

Eκ του ΔΣ του Συνδέσμου


Σχόλια
#11 | Jamaica May 11 2011 07:31:54
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!!! ARGY ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ. ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ Κ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ!!!

ΑΡΗΣ - ΙΔΕΑ - ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ!!!
#12 | BAPHOMET May 11 2011 08:45:08
Στα αθλητικά νέα, υπάρχει αναδημοσίευση της ανακοίνωσης, φρόντισαν όμως κάποιοι να προσθέσουν και τη δική τους προμετωπίδα σχολιασμού. Παρόλα αυτά αν κάποιοι εκλαμβάνουν την ανακοίνωση ως "καυστική" ή "ότι καταφέρεται εναντίον" μόνο επίσημων φορέων ή στελεχών του ΑΡΗ ας ανοίξουν ομπρέλες... και όχι γιατί σήμερα έξω ψιχαλίζει!

Η ανακοίνωση αφορά μόνο όσους μπορούν να νιώσουν κάτι κοινό ή να ταυτιστούν με αυτή. Οι επίδοξοι σχολιαστές απόψεων ενός συνδέσμου οπαδών ας εστιάσουν μόνο στις εξή δύο σειρές:"Σημασία έχει ότι όλη η ατμόσφαιρα ωθεί τον κόσμο σε ένα διχασμό, τον «εκβιάζει» να πάρει θέση σε διλλήματα. Ακόμα κι αν κάποιος θελήσει να πει κάτι διαφορετικό, αργά η γρήγορα, είτε το θέλει είτε όχι, θα του κρεμαστεί μια ταμπέλα από τις «δύο». "

Τα υπόλοιπα της ανακοίνωσης, ουδόλως τους αφορούν.
#13 | highlander May 11 2011 09:01:21
οι αρδ νομιζω θα πρεπει να παρουν μια απαντηση

απο αυριο ομωσ

να σεβαστουμε κ την απεργια τουσ ισωσ
#14 | JIMJ May 11 2011 10:22:44
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΧΙΤΕΣ
ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
#15 | DARK ANGEL May 11 2011 11:33:20
μπραβο..πολυ σωστη και ντομπρα ανακοινωση..να δουμε αν θα τη προβαλουν και αναλογως
#16 | argy May 11 2011 11:49:37
ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ?? ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ... ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ!
#17 | alekos1914 May 11 2011 11:55:11
argy το θεμα δε θα μεινει ετσι
φυσικα και θα αντιδρασουμε στην εσκεμμενη αλλοιωση των περιεχομενου της ανακοινωσης και των τιτλων.
Αλλα φυσικα δεν προκειται κανενας μας να παιξει δημοσια με το ονομα του Αρη και του Συνδεσμου και να ξεκατινιαστουμε
ολα θα γινουν χωρις δημοσιοτητα.
#18 | argy May 11 2011 12:06:34
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΕ SITE NA ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ "ΚΕΡΔΙΖΕΙ" ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ (3000 ΚΑΙ 4000 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ) ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. ΑΔΕΡΦΕ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ....
#19 | SL1PKNOT May 11 2011 12:56:38
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΣΑΤΕ,ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΜΑΣ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΕΙΤΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ Π.Χ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΟΥ ΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΦΑΚ-ΜΠΟΥΚ ΤΟΥ ΑΡΗΣ ΦΜ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ (ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΟΝΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΣΑΝ ΤΙΤΛΟ ΑΤΥΧΙΑ.ΕΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ?) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ !ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΜΟΝΙΜΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ!.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΣΕ BLOG ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΥ!

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΔΙΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ!ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΧΟΥΜΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΧΑΝΕ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΝΕ,ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΕ ΜΕΣΑΙΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΝΩ-ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ-ΠΑΙΚΤΩΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΩΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΕΠΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΑ,ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΣΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΑΠΟΨΗ!!!

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΑΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ!ΟΧΙ ΜΑΖΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!

ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ!!!
#20 | oldy May 11 2011 14:06:09
Ευγε για το κειμενο μαγκες. Ημουν σιγουρος πως καποια στιγμη θα εβλεπα κατι παρομοιο αναρτημενο στο σάιτ σας γιατι η πολυχρονη ιστορια του συνδεσμου εχει αποδειξει οτι δεν ειναι καλος στις υπεκφυγες και στα "αλλα λογια να αγαπιομαστε". Ειμαι περηφανος που μοιραζομαστε το ιδιο πεταλο, τραγουδαμε τα ιδια συνθηματα και υποστηριζουμε την ιδια ομαδα. Μπορει να μην συμμετεχω στα κοινα του συνδεσμου αλλα νιωθω ενας απο σας.

ΑΡΗΣ - ΙΔΕΑ - ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ

Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε σχόλια.

Αξιολογήσεις
Η αξιολόγηση είναι διαθέσιμη σε μέλη μόνον.

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε γα να ψηφίσετε.

Πολύ καλό! Πολύ καλό! 100% [12 Ψήφοι]
Αρκετά καλό Αρκετά καλό 0% [Δεν υπάρχουν ψήφοι]
Καλό Καλό 0% [Δεν υπάρχουν ψήφοι]
Μέσο Μέσο 0% [Δεν υπάρχουν ψήφοι]
Φτωχό Φτωχό 0% [Δεν υπάρχουν ψήφοι]

Σύνδεση
Username

PasswordΔεν είστε ακόμη μέλος;
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Ζητήστε νέο εδώ.

Πίνακας Ανακοινώσεων

22/04/2020 11:52
ΓΙΩΤΑΡΑ ΜΟΥ ΨΥΧΑΡΑ Κ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ... ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ Θ1

25/01/2016 17:09
BILLARA ΑΛΑΝΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΙΑΝΑΡΑ...ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕ...

28/12/2015 19:20
ΑΡΕΙΑΝΑΡΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΤΖΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΤΕΡΜΟΝΟ ΦΑΛΛ(Ρ)Ο ΑΓΚΑΛΛΛΙΑ...

08/02/2015 00:08
ΜΙΑ ΠΟΛΗ.ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΥΟ ΚΛΑΡΙΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΣΑΠΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΑΡΙΝΑΡΧΕΣ

27/04/2014 07:47
ΕΛΑ ΜΟΥ ΡΕ ΤΑΚΗ,Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΩΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ? ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1-4.00' ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ. ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΚΤΑΣ.ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.

13/03/2014 19:31
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ,ΚΙ ΣΤΑ 1.100 ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩ.... ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΡΙΕΣ ΤΑ 1000 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΑΡΙΑΝΑΡΑ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ. ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.

08/03/2014 19:35
ΒΑΖΕΛΕΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΛΕΚΑΚΙ SECURITY.ΚΙΤΡΙΝΑΚΙ
ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΕΙΝΑΙ.ΟΠΑΔΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΚΤΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΑ 2 ΑΟΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΥ..ΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ.ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.ΤΑΜΕΛΕ.

02/03/2014 10:37
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΠΙΡΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.ΑΡΗΣ-ΙΔΕ
Α-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣΘ1.

02/03/2014 10:29
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΤΑΠΙΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΛΙΚΟΥΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ "ΞΕΡΑΣΕΙ" .Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΓΩΔΗ.

22/02/2014 14:11
ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΕΙΔΑΤΕ? ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΜΠΕΚΑ. ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΛΛΩΝ.ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΦΗΣΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΤΛ .ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ.