Περιεχόμενα
Αρχική
Ιστορικό
Ανακτήσεις
Συχνές Ερωτήσεις
Το forum μας
Σύνδεσμοι
Κατηγορίες νέων
Επαφή
Φωτοθήκη
Αναζήτηση

Χρήστες online
Επισκέπτες online: 1

Μέλη online: 0

Σύνολο μελών: 930
Νεότερο μέλος: AgainstModernCannibals

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 22-01-2010
Θεσσαλονίκη, 22-11-2009

ΚΑΚΟΗΘΗΣ ΥΠΕΡΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ.


Η αποκλειστική προστασία κάθε πολίτη καθώς και των ατομικών ελευθεριών και δικαιωμάτων του είναι μόνο το Σύνταγμα. Για όλους τους αυτόκλητους «προστάτες» μας ο λαός χρησιμοποιεί συνήθως μια άλλη λέξη, που δεν είναι της παρούσης.

Οι «προστάτες» της προηγούμενης κυβέρνησης αφού κατέλυσαν άρθρο του Συντάγματος περί δικαιώματος των Ελλήνων να συνιστούν ενώσεις και μη κερδοσκοπικά σωματεία, επιχειρώντας την κατάργηση των συνδέσμων, προχώρησαν στην συνέχεια στην κατάλυση του άρθρου περί ισότητος όλων των Ελλήνων έναντι του νόμου, πετυχαίνοντας να πηγαίνουν φυλακή, πολίτες για ρήψη αντικειμένων ή άναμμα πυρσών χωρίς το δικαίωμα αναστολής ή εξαγοράς της ποινής, τη στιγμή που το διατηρούν στο ακέραιο πολίτες που καταδικάζονται για πολύ σοβαρότερα αδικήματα, όπως υπεξαίρεση, πλαστογραφία και απάτη με σκοπό την ίδια παράνομη ωφέλεια πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Προσφάτως, νέοι «προστάτες» επιχειρούν, όλο υποκρισία, να περιορίσουν την ελεύθερη κίνηση πολιτών στη Χώρα καθώς και το δικαίωμα της ελεύθερης συμμετοχής στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή αυτής, βαφτίζοντας ένα μέτρο που στόχο έχει ΜΟΝΟ τους οπαδούς και όσους εξατομικευμένα επιχειρήσουν να ακολουθήσουν την ομάδα τους παντού (θυμηθείτε τον έλεγχο ταυτοτήτων, διαμονής και καταγωγής ελεύθερων πολιτών έξω από γήπεδα από αστυνομικούς προκειμένου να τους επιτραπεί ή όχι η είσοδος σε αυτά), σε διάταξη γενικότερου συμφέροντος για την πάταξη της βίας. Όποιος θεωρεί ότι η απαγόρευση μετακινήσεων θα συμβάλει στην καταπολέμηση της βίας είναι σαν να προσπαθεί να γιατρέψει καρκίνο με ασπιρίνες και εκτός από υποκριτής, αποδεικνύεται και κομπογιαννίτης. Με την ίδια λογική, μοναδικός τρόπος προστασίας των πολιτών από ασυνείδητους, επιπόλαιους, μεθυσμένους ή άσχετους οδηγούς που, καθημερινά, προκαλούν θανατηφόρα δυστυχήματα θα ήταν μάλλον η ολική απαγόρευση της οδικής κυκλοφορίας.

Διαβάζοντας τις υποκριτικές και προκλητικές προτάσεις της Ελληνικής «Ποδοσφαιρικής» Ομοσπονδίας προς τη Γενική Γραμματεία «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ» για την αντιμετώπιση της γηπεδικής βίας διαπιστώνουμε ποια είναι η ΝΕΑ φιλοσοφία της. ΚατΆ εικόνα και καθΆ ομοίωση με το είδος σχέσεων που αναπτύσει η ίδια με τοπικές ενώσεις ποδοσφαιρικών σωματείων, προτείνει τη σταδιακή επάνοδο στα γήπεδα φιλάθλων που θα έχουν αποκλειστικά πελατειακή σχέση με την ομάδα «τους». Προφανώς, για την ηγεσία του εγχώριου ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ποδοσφαίρου, οι οπαδοί είναι ανεπιθύμητοι. Εν τούτοις, δεν προτείνεται κανένα μέτρο για την πάταξη φαινομένων όπως οι παράνομες επιχορηγήσεις σωματείων, οι ολοένα αυξανόμενες «μαύρες τρύπες» στα οικονομικά της ομοσπονδίας, η εξάρτηση της διαιτησίας και της αθλητικής δικαιοσύνης από σκοτεινούς παραγοντικούς κύκλους, κουμπαριές και παράγκες. Όλα τα παραπάνω αποτελούν κύρια πηγή αναξιοπιστίας, έξαρσης της βίας και απομάκρυνσης από τα περισσότερα γήπεδα.

Μήπως για όλα αυτά κατηγορούνται πάλι οι σύνδεσμοι οπαδών;

Για το ότι οι αξιωματούχοι της Ουέφα θεωρούν το πρωτάθλημα της Β εθνικής το πιο βρώμικο της Ευρώπης, αποστέλλοντάς μας και σχετικό φάκελο με αποδείξεις, κατηγορούνται πάλι οι σύνδεσμοι οπαδών;

Για το ξέπλυμα χρήματος και την ενασχόληση παραγοντικά με το ποδόσφαιρο, παραβατών του κοινού ποινικού δικαίου, κατηγορούνται πάλι οι σύνδεσμοι οπαδών;

Η ανισονομία και το αίσθημα της αδικίας που αυτή προκαλεί, είναι γενεσιουργές αιτίες βίαιων αντιδράσεων σε όλους τους τομείς και τις εκφάνσεις της κοινωνίας. Το ποδόσφαιρο είναι κομμάτι της κοινωνίας και όχι εξαίρεση αυτής. Επιλεκτική εξίσωση της επιστημονικής ισοπέδωσης ενός γηπέδου και μιας πόλης, με την είσοδο, για μερικά δευτερόλεπτα, μεμονωμένων οπαδών στον αγωνιστικό χώρο δεν αποτελεί απονομή δικαιοσύνης αλλά ξεκάθαρη εξυπηρέτηση συμφερόντων.

Απέναντι σε αυτά τα διαχρονικά νοσηρά φαινόμενα κανείς δεν επέδειξε περισσότερη ωριμότητα και αυτοσυγκράτηση από τους ίδιους τους συνδέσμους του ΑΡΗ μας. Και το ίδιο θα πράξουμε στον προσεχή αγώνα της ομάδας μας, δίνοντας βοντερό παρών στις κερκίδες με το γνωστό μας τρόπο, δυστυχώς, χωρίς την παρουσία αντίπαλων οπαδών, την οποία και δικαιούνταν.ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Σύνδεσμος Φίλων ΑΡΗ «Ιερολοχίτες» - Έτος ίδρυσης: 1970

Εκ του Δ.Σ. του Συνδέσμου

Σχόλια
#1 | spike January 22 2010 23:00:09
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.....!!!!!
#2 | joi January 23 2010 08:42:17
AngryΑκαταλληλοι αν8ρωποι σε Ακαταλληλες θεσεις!Ανουσια μετρα με σκοπο ΜΟΝΟ εντυπωσεις.Κανενας προγραματισμος ,καμια σοβαρη εξηγηση!Αλλωστε σκοπος τους δεν ειναι να λυσουνε κανενα προβλημα αλλα να δημιουργητε η εντυπωση οτι λυνουνε το προβλημα!ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ !ΔΕΝ ΣΑς ΘΕΛΩ!ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΩΜΟΙ ΑΟΣΜΟΙ ΑΓΕΥΣΤΟΙ!ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!

Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε σχόλια.

Αξιολογήσεις
Η αξιολόγηση είναι διαθέσιμη σε μέλη μόνον.

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε γα να ψηφίσετε.

Επί του παρόντος δεν υφίστανται αξιολογήσεις.

Σύνδεση
Username

PasswordΔεν είστε ακόμη μέλος;
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Ζητήστε νέο εδώ.

Πίνακας Ανακοινώσεων

22/04/2020 11:52
ΓΙΩΤΑΡΑ ΜΟΥ ΨΥΧΑΡΑ Κ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ... ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ Θ1

25/01/2016 17:09
BILLARA ΑΛΑΝΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΙΑΝΑΡΑ...ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕ...

28/12/2015 19:20
ΑΡΕΙΑΝΑΡΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΤΖΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΤΕΡΜΟΝΟ ΦΑΛΛ(Ρ)Ο ΑΓΚΑΛΛΛΙΑ...

08/02/2015 00:08
ΜΙΑ ΠΟΛΗ.ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΥΟ ΚΛΑΡΙΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΣΑΠΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΑΡΙΝΑΡΧΕΣ

27/04/2014 07:47
ΕΛΑ ΜΟΥ ΡΕ ΤΑΚΗ,Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΩΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ? ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1-4.00' ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ. ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΚΤΑΣ.ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.

13/03/2014 19:31
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ,ΚΙ ΣΤΑ 1.100 ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩ.... ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΡΙΕΣ ΤΑ 1000 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΑΡΙΑΝΑΡΑ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ. ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.

08/03/2014 19:35
ΒΑΖΕΛΕΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΛΕΚΑΚΙ SECURITY.ΚΙΤΡΙΝΑΚΙ
ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΕΙΝΑΙ.ΟΠΑΔΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΚΤΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΑ 2 ΑΟΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΥ..ΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ.ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.ΤΑΜΕΛΕ.

02/03/2014 10:37
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΠΙΡΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.ΑΡΗΣ-ΙΔΕ
Α-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣΘ1.

02/03/2014 10:29
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΤΑΠΙΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΛΙΚΟΥΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ "ΞΕΡΑΣΕΙ" .Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΓΩΔΗ.

22/02/2014 14:11
ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΕΙΔΑΤΕ? ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΜΠΕΚΑ. ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΛΛΩΝ.ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΦΗΣΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΤΛ .ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ.