Περιεχόμενα
Αρχική
Ιστορικό
Ανακτήσεις
Συχνές Ερωτήσεις
Το forum μας
Σύνδεσμοι
Κατηγορίες νέων
Επαφή
Φωτοθήκη
Αναζήτηση

Χρήστες online
Επισκέπτες online: 1

Μέλη online: 0

Σύνολο μελών: 930
Νεότερο μέλος: AgainstModernCannibals

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Παρακολουθώντας αμήχανα το σήριαλ «κάθαρση του Ελλ. Ποδοσφαίρου» και το κάλεσμα της Πολιτείας προς τους εγχώριους ποδοσφαιρικούς παράγοντες να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να βρουν λύση όλοι μαζί(!!!), συνειδητοποιήσαμε ότι η Πολιτεία προτίθεται τελικά να συνομιλήσει με: υπόδικους για σωρεία αδικημάτων, υπόπτους τέλεσης λαθρεμπορίας, οργάνωσης εγκληματικών οργανώσεων, χειραγώγησης αγώνων, φοροδιαφυγής, απόκτησης δημόσιας περιουσίας με χαριστικές συμβάσεις, τσομπάνηδες της Δούμας, καναλάρχες με θαλασσοδάνεια, τελούντες σε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, σε απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και πολλά άλλα. Με λίγα λόγια όλοι αυτοί που πολύ ή λίγο, άμεσα ή έμμεσα, φανερά ή κρυφά έφτασαν το ποδόσφαιρό μας στον απόπατο του βούρκου, καλούνται σήμερα από την Πολιτεία σε διάλογο για την εξυγίανσή του!!!

Το δε εξωφρενικότερο όλων, είναι ότι ο κ. Υφυπουργός Αθλητισμού καλεί να καθίσουν πρώτοι στο τραπέζι, αυτούς, που η βαθειά διαπλεκόμενη ελληνική αθλητικογραφία, αποκαλεί «big four”, δηλαδή το αφάν-γκατέ του ό,τι περιγράψαμε παραπάνω. Κάτι σαν τις συνόδους της «G 20”, όπου οι χώρες που μολύνουν και καταστρέφουν ανεξέλεγκτα τον πλανήτη καθημερινά, συναντιούνται κάθε χρόνο για να συζητήσουν, πώς κάποια στιγμή θα τον σώσουν.

Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα απλό άθλημα, αλλά ένα παγκόσμιο κοινωνικό φαινόμενο. Και οι ρίζες του βρίσκονταν πάντοτε μέσα στην καρδιά των λαϊκών στρωμάτων κάθε κοινωνίας, κάθε φτωχού ανθρώπου, κάθε γκετοποιημένης συνοικίας και κάθε απόκληρης γενιάς. Την ίδια ώρα και με αφορμή την καψούρα του κοσμάκη για μπάλα, χορηγοί, ιδιοκτήτες και κάθε είδους «επενδυτές», παίζουν με όχημα το ποδόσφαιρο, παιχνίδια εξουσίας με τζίρους εκατομμυρίων. Και πάντα γύρω από το ποδόσφαιρο έτσι ήταν και έτσι θα είναι καμωμένα τα στρατόπεδα: Στα πέταλα οι «φτωχοδιάβολοι» που ζουν για την ομάδα και στα επίσημα οι «νταλαβερτζήδες» που ζουν από την ομάδα.

Θα περιμέναμε λοιπόν από έναν υπουργό, που στα 17 του ερωτεύθηκε την αριστερά, να έχει μια πιο συνεπή στάση απέναντι σε όλους αυτούς που χρόνια τώρα στην Ελλάδα, ονομάζουν «επένδυση» το βύζαγμα τηλεοπτικών δικαιωμάτων και κρατικών κονδυλίων, τον «ακριβή» στοιχηματισμό αποτελεσμάτων στην Ασία και την αποφυγή φόρων. Και κυρίως μια πιο συνεπή στάση απέναντι σε όλους τους ανώνυμους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι απέναντι στα ατελείωτα κύματα προσφυγιάς και δράματος, απαντούν με ανοιχτές πόρτες και όχι κλειδωμένες, μοιράζουν απλόχερα το υστέρημα τους, την ψυχή τους και τον πολιτισμό τους αλλά την ίδια στιγμή γυρίζουν την πλάτη τους αηδιασμένοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όσους σήμερα το έχουν καταλάβει επιχειρηματικά, γιατί προσβάλλουν βάναυσα και χυδαία και τη νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια και τον πολιτισμό μας.

Παράλληλα τα πληρωμένα τσιράκια των νταλαβερτζήδων του ελληνικού ποδοσφαίρου αναπαράγουν καθημερινά από τα ελεγχόμενα ράδια, τις εφημερίδες και τα κανάλια τους, επίσημες ανακοινώσεις Π.Α.Ε. ή διαρροές «κύκλων» τους, απόλυτα εμετικές, γεμάτες μίσος, κατασκευασμένους εχθρούς και θεωρίες συνομωσίας για λοβοτομημένους κι αντί όλα αυτά να αποτελέσουν τον πρώτο στόχο πάταξης της βίας, προκρίνονται ως προτεραιότητες το ΑΜΚΑ και οι εξώσεις συνδέσμων. Ταυτόχρονα τα ίδια πληρωμένα τσιράκια παρουσιάζουν μεμονωμένα κρούσματα βίας, μικρής ή μεγάλης έκτασης, εντός ή εκτός γηπέδων, ως δήθεν την πλήρη απόδειξη ότι το σύνολο του οπαδικού κόσμου, διακατέχεται από πρακτικές τυφλής βίας και ακραία ιδεολογήματα, πετυχαίνοντας περίτεχνα να αφήσουν έξω από τον διάλογο για το αύριο του ποδοσφαίρου, τις μόνες φωνές που καταγγέλλουν σε μόνιμη και οργανωμένη βάση όλους τους νταβατζήδες, που χρόνια τώρα βγάζουν στο κλαρί το ποδόσφαιρό μας. Οι μόνοι που επί χρόνια παίρνουν θέσεις με ανακοινώσεις, με δημόσιες αναρτήσεις πανιών, με διαμαρτυρίες σε γήπεδα και δρόμους, για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι οι οπαδοί. Γιατί, όποιος δε θέλει να τσουβαλιάζει, μπορεί εύκολα να διακρίνει ότι σε όλη τη χώρα υπάρχουν σύνδεσμοι οπαδών που και σκεπτόμενοι είναι και μη κατευθυνόμενοι και ρομαντικοί και παντελονάτοι σε όλα τους. Αλλά ειδικά αυτούς δεν τους θέλει κανείς στα πόδια του. Γι αυτό τόσα χρόνια πολιτική ηγεσία, διαπλεκόμενα ΜΜΕ και ποδοσφαιρονταβατζήδες, φαγώθηκαν να βάζουν στο ίδιο τσουβάλι τους πάντες, μέχρι να αποδείξουν ότι όλοι ανεξαιρέτως οι οπαδοί είναι εστίες μόλυνσης, άτομα χωρίς σκέψη και κρίση και πολίτες γΆ κατηγορίας.

Ως ένα μικρό κομμάτι του τεράστιου οπαδικού κινήματος του ΑΡΗ και πιστοί στρατιώτες μιας ομάδας που βίωσε στο πετσί της όλη την αδικία και την ανισονομία του κόσμου μαζί, κατέχοντας το ρεκόρ τιμωρίας έδρας, το ρεκόρ τιμωρίας ποδοσφαιριστή, αφαίρεση βαθμών για άδειο πλαστικό μπουκάλι, εφαρμογή διαφορετικών ΚΑΠ στην ίδια περίοδο και τόσα άλλα τραγελαφικά, δε θα σωπάσουμε ποτέ. Πιστοί στις αρχές μας και τα όσα καταγγέλλουμε όλα αυτά τα χρόνια, απαιτούμε:

1. Να κληθούν στο τραπέζι του διαλόγου και εκπρόσωποι οπαδών ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως των ομάδων, χωρίς σύνδρομα και συμπλέγματα αλά «big 3+1».

2. Να ανασταλούν όλα τα πρωταθλήματα μέχρι να θεσπιστούν ξεκάθαροι κανόνες που θα ισχύουν για όλους. Θέλουμε πρωτάθλημα μεταξύ ίσων και όχι θίασο με πρωταγωνιστές που θα μοιράζονται την πίτα και κομπάρσους που θα μαζεύουν ξεροκόμματα.

3. Να ελεγχθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί και οι επαγγελματικές δραστηριότητες, όλων των διαιτητών της τελευταίας 15ετίας.

4. Να αποσυρθεί η διάταξη που συνδέει την αδειοδότηση των Λεσχών με την επίσημη αναγνώρισή τους από το οικείο σωματείο, καθώς σε βάθος χρόνου οδηγεί είτε σε διαπλοκή μεταξύ επιτήδειων οπαδών και επιχειρηματιών είτε στη οριστική φίμωση όσων θα συνεχίσουν να αντιμάχονται το μοντέρνο-βρώμικο ποδόσφαιρο.

5. Οι επαγγελματικές ΠΑΕ να περάσουν δια νόμου κατά 51% στην κατοχή των ερασιτεχνικών σωματείων και οι «επιχειρηματίες-επενδυτές» να μπορούν να αποκτούν έως το 49% των μετοχών και το management, αφού προηγουμένως περάσουν από εξονυχιστικό κρατικό έλεγχο, κεφαλαίων, επιχειρηματικού πλάνου, πόθεν έσχες κλπ, σύμφωνα με τις προεκλογικές εξαγγελίες της κυβέρνησης.

6. Κατάργηση του αντισυνταγματικού νόμου περί κάρτας φιλάθλου και κυρίως κατανόηση από όλους ότι η χορήγηση του ΑΜΚΑ κατά την είσοδο σε ένα γήπεδο ΔΕ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970


Σχόλια
#1 | BAPHOMET March 25 2016 06:00:05
24 ώρες πριν τη συνάντηση, σου το λεγε η ανακοίνωση οτι είναι φάουλ να καλεί η πολιτεία "περίεργους" με απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Χαμπάρι δεν πήρες πώς σας γλέντησε ο χοντρός και τους τέσσερις παρέα. Τελικά εκτός από άπειρος στα ποδοσφαιρικά και Ζακυνθινός ξεροκέφαλος, αποδεικνύεσαι και αφελής κυρ Σταύρο. Ελπίζω τουλάχιστον στο Ελλάδα-Μαυροβούνιο όλοι οι θεατές να έδωσαν το ΑΜΚΑ τους, για να τηρείται η διαφάνεια και η νομιμότητα πάνω από όλα ...

Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε σχόλια.

Αξιολογήσεις
Η αξιολόγηση είναι διαθέσιμη σε μέλη μόνον.

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε γα να ψηφίσετε.

Επί του παρόντος δεν υφίστανται αξιολογήσεις.

Σύνδεση
Username

PasswordΔεν είστε ακόμη μέλος;
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Ζητήστε νέο εδώ.

Πίνακας Ανακοινώσεων

22/04/2020 11:52
ΓΙΩΤΑΡΑ ΜΟΥ ΨΥΧΑΡΑ Κ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ... ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ Θ1

25/01/2016 17:09
BILLARA ΑΛΑΝΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΙΑΝΑΡΑ...ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕ...

28/12/2015 19:20
ΑΡΕΙΑΝΑΡΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΤΖΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΤΕΡΜΟΝΟ ΦΑΛΛ(Ρ)Ο ΑΓΚΑΛΛΛΙΑ...

08/02/2015 00:08
ΜΙΑ ΠΟΛΗ.ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΥΟ ΚΛΑΡΙΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΣΑΠΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΑΡΙΝΑΡΧΕΣ

27/04/2014 07:47
ΕΛΑ ΜΟΥ ΡΕ ΤΑΚΗ,Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΩΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ? ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1-4.00' ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ. ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΚΤΑΣ.ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.

13/03/2014 19:31
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ,ΚΙ ΣΤΑ 1.100 ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩ.... ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΡΙΕΣ ΤΑ 1000 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΑΡΙΑΝΑΡΑ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ. ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.

08/03/2014 19:35
ΒΑΖΕΛΕΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΛΕΚΑΚΙ SECURITY.ΚΙΤΡΙΝΑΚΙ
ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΕΙΝΑΙ.ΟΠΑΔΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΚΤΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΑ 2 ΑΟΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΥ..ΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ.ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.ΤΑΜΕΛΕ.

02/03/2014 10:37
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΠΙΡΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.ΑΡΗΣ-ΙΔΕ
Α-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣΘ1.

02/03/2014 10:29
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΤΑΠΙΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΛΙΚΟΥΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ "ΞΕΡΑΣΕΙ" .Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΓΩΔΗ.

22/02/2014 14:11
ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΕΙΔΑΤΕ? ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΜΠΕΚΑ. ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΛΛΩΝ.ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΦΗΣΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΤΛ .ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ.