Περιεχόμενα
Αρχική
Ιστορικό
Ανακτήσεις
Συχνές Ερωτήσεις
Το forum μας
Σύνδεσμοι
Κατηγορίες νέων
Επαφή
Φωτοθήκη
Αναζήτηση

Χρήστες online
Επισκέπτες online: 1

Μέλη online: 0

Σύνολο μελών: 930
Νεότερο μέλος: AgainstModernCannibals

ΜΗΤΣΑΡΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΝΤΑ
Ανακοινώνουμε πως έχουμε παραλάβει τα κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης για τον αγώνα αλληλεγγύης ΑΡΗ-Ερμή Λαγκαδά, που θα γίνει την Τετάρτη στις 18:00 στο Παλέ, για τον αδερφό μας το Δημήτρη.

Όπως είναι γνωστό, ο Δημήτρης δίνει πραγματική μάχη εδώ και δύο χρόνια για να επανέλθει, μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε. Δυστυχώς τα έξοδα αποκατάστασης είναι πραγματικά δυσβάσταχτα και ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ σ'αυτή τη δύσκολη στιγμή, και να δώσουμε μια ανάσα στην οικογένειά του.

Γι'αυτό το λόγο, την Κυριακή στο ματς με το νιώνιο θα έχουμε κουπόνια τόσο στο σχολείο, όσο και μέσα στη Θύρα 1, ώστε να μπορέσει ο καθένας να αγοράσει όσα θέλει, ασχέτως αν μπορεί ή όχι να έρθει στο φιλικό.
Εννοείται βέβαια ότι την Τετάρτη πρέπει να έχουμε όσο το δυνατόν πιο δυναμική παρουσία στο Παλέ, για να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα συμπαράστασης στον αδερφό μας και την οικογένειά του.

Ο σκοπός είναι ιερός, και γι'αυτό το λόγο είμαστε ενωμένοι όλη η οικογένεια του ΑΡΗ, σύνδεσμοι και επίσημοι φορείς, και ζητάμε τη σύμπραξη όλων σας, όπως θα κάνατε και για ένα βιολογικό αδερφό σας.

Όλοι μαζί για τον Δημήτρη μας, όπλο μας η αλληλεγγύη...

ΜΗΤΣΑΡΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΝΤΑ

ΑΡΗΣ - ΙΔΕΑ - ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ 1970ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ
Κάμερες, άμκα, κάρτες οπαδού...
Αγώνες χωρίς λόγο σε εργάσιμες μέρες...
Αντισυνταγματικές απαγορεύσεις μετακίνησης μέσα στην ίδια σου τη χώρα...
Κεκλεισμένων και δικαστήρια για το άναμμα (ούτε καν τη ρίψη) ενός πυρσού...

Κάποτε το ποδόσφαιρο ήταν το αποκούμπι και η ψυχαγωγία μιας ολόκληρης κοινωνίας. Άνθρωποι σκασμένοι από τη δουλειά μιας ολόκληρης εβδομάδας περίμεναν πότε θα έρθει η Κυριακή για να δούνε την αγαπημένη τους ομάδα. Να πάνε στο γήπεδο και να φωνάξουν, να πανηγυρίσουν, να χαρούν, να κλάψουν, να εκτονωθούν, να τα πούνε με τους φίλους τους, να κάνουν χιλιόμετρα στο δρόμο και να γυρίσουν κάθε γωνιά της χώρας για την καψούρα τους.

Πλέον όμως, εδώ και αρκετά χρόνια, η μία κυβέρνηση μετά την άλλη προσπαθούν όλο και περισσότερο να αλλάξουν αυτή την κατάσταση.
Η τραγική ειρωνεία του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο, που βλέπουμε μια υποτιθέμενη αριστερή κυβέρνηση να αδιαφορεί και να καταπατά βασικές ανθρώπινες ελευθερίες, με την πρόφαση της ασφάλειας.
Ποιος ξέρει, ίσως να σκέφτονται ότι αφού έχουμε να κάνουμε με οπαδούς, πρόκειται για πολίτες τελευταίας κατηγορίας, οι οποίοι και στερούνται οποιωνδήποτε ελευθεριών και δικαιωμάτων...

Ανίκανοι και άσχετοι με το αντικείμενο -αλλά πάντα ξερόλες και υπερόπτες- υφυπουργοί, αργόσχολοι μπάτσοι που δε θέλουν να δουλέψουν αλλά μόνο να παίρνουν ποσοστά από τα εισιτήρια, και συχνά και οι ίδιες οι παέ που φοβούνται τυχόν ζημιές και τιμωρίες και κρύβονται πίσω από τους προηγούμενους, παίρνουν διάφορα μέτρα και αποφάσεις με πρόσχημα την καταπολέμηση της βίας, ενώ ξέρουν πολύ καλά ότι το μόνο που κάνουν είναι να μεταφέρουν το φαινόμενο εκτός γηπέδων (για να μη χαλάει η μόστρα τους) και να το διαιωνίζουν δίνοντάς του ολοένα και πιο έντονα χαρακτηριστικά.

Ταυτόχρονα καταφέρνουν να απομακρύνουν κάθε χρόνο και περισσότερο τον κόσμο από τα γήπεδα, κάτι που φυσικά δεν τους ενδιαφέρει στο ελάχιστο, αφού συνήθως προτιμάνε να έχουν τον κόσμο διασπασμένο, κλεισμένο στο σαλόνι του μπροστά από μία τηλεόραση για να βλέπει διαφημίσεις, κι ένα λάπτοπ για να παίζει στοίχημα, ενώ κάποιοι τα κονομάνε...

Μιλάνε για τη βία, ασχολούνται με τους πυρσούς και τα καπνογόνα, βγάζουν απαγορεύσεις σε αγώνες χωρίς καν κάποια σοβαρή επικινδυνότητα απλά και μόνο για να καλύψουν την ανικανότητα και την αδιαφορία τους, αλλά ποτέ δεν ακουμπάνε τις αληθινές παθογένειες του καρκινώματος που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στημένα, ανισονομία, διαπλοκή, ομάδες εξαρτημένες από άλλες, μπράβοι (πλέον και μεγαλομέτοχοι...) που απειλούν κόσμο με όπλα, πρώην διαιτητές ή στελέχη της έπο που μετά τη σύνταξη τους περιμένουν ήδη πόστα σε παέ, απατεώνες που εμπλέκονται σε συλλόγους για να σφετεριστούν χρήματα και να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, ή για κοινωνική αναγνώριση, διασυνδέσεις και πολιτική ανέλιξη, για ξέπλυμα διαφόρων μορφών παράνομου εμπορίου, και όχι μόνο, είναι μάλλον πράγματα και καταστάσεις άγνωστα σε αυτούς, και φυσικά άσχετα με το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεν έχουμε καμία ψευδαίσθηση ότι η κατάσταση θα αλλάξει, ούτε τώρα, ούτε ακόμα και αν αντικατασταθούν και οι 300 της βουλής και ολόκληρη η ελληνική αστυνομία, όσο δεν αλλάζει το σύστημα το οποίο υπηρετούν.

Δεν έχουμε συνεπώς καμιά πρόθεση να αλλάξουμε και εμείς οι ίδιοι, ή να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για αυτά που αγαπάμε και για όσα φωνάζουμε εδώ και χρόνια.
Η μπάλα είναι ένα λαϊκό άθλημα για να μαζεύεται και να ξεδίνει ο κόσμος κάθε Κυριακή, κι όχι να τρέχει κάθε Δευτέρα γιατί κάποιους τους βόλεψε έτσι, κι αυτό θα το φωνάζουμε μέχρι τέλους...
Αλλά όσο και να σκυλιάζετε, εμάς η θέση μας θα είναι πάντα στα γήπεδα και στα πέταλα, και όχι στις τηλεοράσεις.
Τα ξαναλέμε αν και όταν το κατανοήσετε ποτέ αυτό...

AGAINST MONDAY FOOTBALL - ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ

Ραντεβού στα πέταλα...

ΑΡΗΣ - ΙΔΕΑ - ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970...


13 χρόνια Ιερολοχίτες Πολυκάστρου - Ψηστήρι

Χορός Συνδέσμων

Κοντομάνικα SolidARIty


Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για δικαστικά έξοδα Αδερφού μας.

Κόστος 10€.

ΑΡΗΣ - ΙΔΕΑ - ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970...

We are coming, start to run...

έπο-λίγκα ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ...

Αντίο Τάκη Λουκανίδη...
Ο Σ.Φ. ΑΡΗ Ιερολοχίτες εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για το χαμό του Τάκη Λουκανίδη. Ενός θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου, που τίμησε με την παρουσία του το μεγαλύτερο σύλλογο της Μακεδονίας.
Θυμίζουμε ότι ο Λουκανίδης ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας του ΑΡΗ που κατέκτησε το Κύπελλο το 1970, αν και το καθεστώς της εποχής είχε προφανώς άλλα σχέδια και με μια περίεργη απόφαση του απαγόρευσε τη συμμετοχή στον Τελικό του Κυπέλλου. Χωρίς βέβαια να καταφέρουν να αλλάξουν κάτι...

Καλή δύναμη στους κοντινούς του ανθρώπους, και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει...

ΑΡΗΣ - ΙΔΕΑ - ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ 1970

Παράνομες οι εκδρομές, έγκλημα το καπνογόνο, γήπεδα όπως τα θέλετε, στα όνειρα σας μόνο!


Δεδομένο 1: Στις κερκίδες της χώρας εδώ και δεκαετίες εμφανίζονται προβλήματα: βιαιοπραγίες, καταστροφές, συμπλοκές, αντικοινωνικές συμπεριφορές, συναλλαγή με προέδρους. Γνωστό, αποτρόπαιο και καταδικαστέο.

Δεδομένο 2: Τα φαινόμενα αυτά δεν αφορούν όλες τις κερκίδες. Αρκετές («μικρές» κυρίως) δεν δίνουν (σχεδόν) ποτέ αφορμές. Εν τούτοις, οι συνέπειες των όποιων μέτρων τις αφορούν και αυτές μια χαρά.

Δεδομένο 3: Μία σειρά από θετικές δραστηριότητες (συλλογή τροφίμων, συνεργασίες για να γίνουν μετακινήσεις, κοινές κερκίδες) αποσιωπώνται πλήρως, ενώ οι αρνητικές και φυσικά καταδικαστέες -προερχόμενες πάντα όμως από μία μειοψηφία- γίνονται πρωτοσέλιδα για ημέρες, συνοδευόμενες από χιλιοειπωμένα κλισέ, παρωχημένα και αποδεδειγμένα αναποτελεσματικά. Any publicity good publicity βέβαια για τις μειοψηφίες αυτές.

Δεδομένο 4: Έκνομες ενέργειες τιμωρούνται βαρύτερα, όταν γίνονται σε γήπεδα. Αν δύο άτομα (κακώς) δαρθούν με αφορμή την προτεραιότητα σε μία διασταύρωση, τιμωρούνται λιγότερο από ό,τι αν (επίσης κακώς) δαρθούν στο πλαίσιο οπαδικής αντιπαλότητας. Υπάρχουν δηλαδή ειδικοί νόμοι για ειδικές καταστάσεις και πολίτες ( ή σωστά δραστηριότητες πολιτών) β’ κατηγορίας. Η αρχή της ισονομίας δηλαδή έχει πάει περίπατο.

Δεδομένο 5: Ο τρόπος (μη) αντιμετώπισης των προβλημάτων αποτελεί από μόνος του αυτοτελές πρόβλημα, μεγαλύτερο από το πρόβλημα που υποτίθεται ότι στοχεύει να λύσει: είναι η εφαρμογή της αρχής «πονάει χέρι, κόβει χέρι». Κάθε βδομάδα, τραγελαφικές και αντισυνταγματικές αποφάσεις εμποδίζουν τη μετακίνηση πολιτών εντός της ελλαδικής επικράτειας, δείχνοντας πόσο εκτός πραγματικότητας είναι οι υποτιθέμενοι αρμόδιοι.

Δεδομένο 6:
Η -αδιανόητη για «κράτος δικαίου»- αρχή της συλλογικής ευθύνης εφαρμόζεται όχι απλά για τους οπαδούς μίας συγκεκριμένης ομάδας -στις περιπτώσεις στις οποίες κάποιο μικρό κομμάτι τους παραβαίνει το νόμο- αλλά κατά κάποιο μεταφυσικό τρόπο επεκτείνεται και στο σύνολο των οπαδών γενικά, απαγορεύοντας μετακινήσεις και άλλες δραστηριότητες σε οπαδούς ομάδων που ποτέ δεν έχουν εμπλακεί οργανωμένα σε κάτι.

Δεδομένο 7: Η αρχή «πονάει χέρι, κόβει χέρι» που εφαρμόζεται με τις ευλογίες πολιτικών, ΜΜΕ, σχολιαστών και δημοσιολογούντων κάθε απόχρωσης αποτελεί την πεμπτουσία του φασισμού. Είναι ρατσιστικό να πιστεύει κανείς πχ. ότι επειδή ένας μετανάστης έκλεψε, όλοι οι μετανάστες ανεξαιρέτως είναι κλέφτες ή ότι αν ένας κάτοικος περιοχής της δυτικής Πελοποννήσου ασέλγησε στην κόρη του, όλοι οι συντοπίτες του ανεξαιρέτως είναι αιμομίκτες και παιδεραστές. Φασισμός όμως είναι άτομα με αυτές τις λογικές να έχουν την εξουσία και να κλείνουν όλους τους μετανάστες και τους προαναφερθέντες κατοίκους στη φυλακή. Αυτό συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια με όλο και χειρότερους όρους στα ελληνικά γήπεδα. Χιλιάδες τιμωρούνται (ακόμα χωρίς φυλακίσεις βέβαια) για πράξεις άλλων.

Δεδομένο 8: Η υποτιθέμενη κατάσταση εκτάκτου ανάγκης που οδήγησε στη de facto κατάργηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων (προσωπική ευθύνη, ισονομία, ελευθερία μετακίνησης) είναι μία σειρά από πράγματα καταδικαστέα και αποτρόπαια συμβάντα. Θα μπορούσε κανείς να παρακολουθήσει κάπως αυτό τον κατήφορο, αν τουλάχιστον τα συμβάντα αυτά είχαν εξαλειφθεί ή τουλάχιστον δραστικά μειωθεί. Η απλή παρακολούθηση της ειδησεογραφίας τα τελευταία χρόνια αρκεί για να αποδείξει το προφανές της οικτρής αποτυχίας: πριν είχαμε μία σειρά από συμβάντα, τώρα έχουμε κατάλυση του Συντάγματος και μία μεγαλύτερη σειρά από αναβαθμισμένα συμβάντα.

Δεδομένο 9: Παρά την κραυγαλέα αντισυνταγματικότητα και αποτυχία, κάθε νέα απόφαση βαδίζει όλο και πιο βαθιά στο μονοπάτι του παραλογισμού. Το τελευταίο κρούσμα δεν αφορά σε καταστάσεις που μπορεί να εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους (συμπλοκές, επιθέσεις χρήση επικίνδυνων μέσων κ.λπ.), αλλά σε κάτι κατοχυρωμένο για δεκαετίες, ακίνδυνο, με παγκόσμια εξάπλωση. Σε κάτι που όχι ενόχληση δεν προκαλεί, αντίθετα εκθειάζεται, φωτογραφίζεται και αναπαράγεται από το σύνολο σχεδόν των φιλάθλων, των ΜΜΕ ακόμα και των ίδιων των ΠΑΕ στις επίσημες σελίδες τους. Μιλάμε για τη χρήση πυρσών-καπνογόνων ακόμα και χωρίς αυτά να πεταχτούν μέσα στο γήπεδο. Η απλή χρήση τιμωρείται με ποινή κεκλεισμένων των θυρών, σε παγκόσμια πρωτοτυπία. Είναι χειρότερο από το να σκοτώνεις κουνούπι με περίστροφο, γιατί το κουνούπι είναι έστω και λίγο ενοχλητικό. Οι όμορφες εικόνες των «κερκίδων που παίρνουν φωτιά» (ξαναλέμε χωρίς να διακοπεί το παιχνίδι λόγω ρίψης μέσα στο γήπεδο, χωρίς να εκτοξευθούν σε αντίπαλους, χωρίς να πειραχτεί κανείς) ποιους ακριβώς ενοχλούν;

Δεδομένο 10: Αυτός ο κατήφορος παράλογων και αναποτελεσματικών απαγορεύσεων και ποινών πρέπει να τελειώσει εδώ. Είναι αναποτελεσματικός, βαθιά προσβλητικός για τα ανθρώπινα δικαιώματα και αντισυνταγματικός. Η αδιανόητη αυτή απαγόρευση θα παρθεί πίσω και θα γίνει η αρχή για να τελειώσει ένα παραλήρημα που κρατάει χρόνια και να αποκατασταθεί η λογική και η νομιμότητα: να τιμωρείται όποιος πράττει και όχι όσες χιλιάδες ανήκουν στην ίδια ομάδα με αυτόν και οι τιμωρίες να είναι ανάλογες με αυτές που θα επιβάλλονταν σε οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό πεδίο.

Και για να εξηγούμαστε:

Χρόνια τώρα, το άναμμα πυρσών τιμωρούνταν με βαρύ πρόστιμο προς την εκάστοτε ΠΑΕ. Αυτό που αλλάζει, σύμφωνα με τον νέο πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ, είναι πως τα πρόστιμα ύστερα από δύο συνεχείς παραβάσεις μετατρέπονται σε ποινή κεκλεισμένων! Μια πρακτική των περισσότερων κερκίδων στην Ελλάδα που σαν στόχο έχει να δώσει χρώμα και θέαμα στο γήπεδο, μια πρακτική που είναι ταυτισμένη με τον οπαδό και τη γηπεδική κουλτούρα, μια συνήθεια δεκαετιών (θα τσακωνόμαστε μεταξύ μας μέχρι το τέλος του κόσμου για το ποιος και πότε άναψε το πρώτο καπνογόνο σε ελληνικό γήπεδο) τιμωρείται ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ! Δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό στο άναμμα των καπνογόνων. Δεν ενοχλείται κανείς! Δεν απειλείται η σωματική ακεραιότητα κανενός! Δεν στρέφεται εναντίον του ποδοσφαιρικού προϊόντος, ίσα ίσα, ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ και είναι άπειρες οι φορές που όλοι οι εμπλεκόμενοι με το γήπεδο, από τους παίκτες μέχρι τους δημοσιογράφους το έχουν εκθειάσει και το έχουν θαυμάσει! Ε, τότε; Θα ρωτήσει κάποιος… Γιατί τέτοια αυστηρότητα με το άναμμα των πυρσών; Όχι με το πέταγμα ή τη μετατροπή του σε όπλο, αλλά με το ΑΝΑΜΜΑ!

Πραγματικά, «εκλιπαρούμε» για μια ουσιαστική και ειλικρινή απάντηση από τους αρμόδιους και όσους συναίνεσαν σε αυτό το μέτρο. Πού αποσκοπεί; Τι προβλήματα λύνει; Πώς σχετίζεται με τη βία;

Ως εδώ, κύριοι. Ανεχτήκαμε και ανεχόμαστε το αντιδημοκρατικό μέτρο της απαγόρευσης μετακίνησης πολιτών από μια πόλη σε μια άλλη (που πολλές φορές σπάσαμε στην πράξη!), ανεχτήκαμε στο παρελθόν μέτρα τύπου «Ιδιώνυμο» που έστειλε δεκάδες οπαδούς στις φυλακές για ασήμαντους λόγους, δεν θα ανεχτούμε να ορίζετε ΕΣΕΙΣ πώς θα φτιάξουμε την κερκίδα μας. Είναι δικαίωμά μας από τη στιγμή που δεν απειλείται κανείς, να αποφασίζουμε ΕΜΕΙΣ πώς θα δημιουργήσουμε μια εντυπωσιακή εξέδρα. Μπορεί τη μια αγωνιστική να ανάψουμε 1.000 καπνογόνα, μπορεί την επόμενη να στήσουμε μια χωρογραφία χωρίς ούτε έναν πυρσό. Ξέρουμε και έτσι και αλλιώς. Αλλά μην προχωράτε σε απαγορεύσεις χωρίς αποτέλεσμα. Εκτός αν στόχος είναι να απαγορεύσετε αργότερα να καθόμαστε όρθιοι, να έχουμε μεγάλες σημαίες, να μην τραγουδάμε με πάθος και ένταση…

Αλλαγή του κώδικα της ΕΠΟ σε σχέση με τους πυρσούς. Αποποινικοποίηση των καπνογόνων τώρα!

Καμιά τιμωρία, ούτε χρηματική ούτε άλλη, για το άναμμα των καπνογόνων!

Προχωράμε από εδώ και στο εξής σε ΚΟΙΝΕΣ και ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ δράσεις μέχρι την οριστική κατάργηση του συγκεκριμένου μέτρου!


Αυτόνομη Θύρα 10 | Κρήτες 4 Θόδωρος Παπαδόπουλος | Λέσχη Φίλων Εργοτέλη Daltons Club | Πανσερραϊκός Che Guevara Club | Σ.Φ.ΑΡΗ Ιερολοχίτες | Σ.Φ.Λεβαδειακός Γνήσια Θύρα 1 | Σ.Φ. Πάνθηρες 1983 | Alternatives Ergotelis | Azzura Familia | Basso Rango Ultras | Fentagin 1980 | Green Ghetto Club | Malavetas | Navajo Antifa | Nortenos Patras | Snakes 4 Heraklion Club | Rossoneri Kalamarias | Ultras Gate 3 | Warriors Θύρα 6


ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ..
Αυτό το Σάββατο ξεκινά ένας ακόμα Γολγοθάς, ο τελευταίος ελπίζουμε, μέχρι την επιστροφή της ομαδάρας μας εκεί που ανήκει. Η πρώτη από τις 30 στάσεις κι αυτού του ταξιδιού, μετά πάλι από αναβολές, καθυστερήσεις και ατελείωτο αλλαλούμ. Το μόνο σίγουρο, ότι ο Θεός δε θα ναι μόνος. Δεν πρέπει να ναι μόνος, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! Την περασμένη Τετάρτη φάνηκε γιατί: τα κοράκια και πάλι σε «χαμηλές πτήσεις», η ανοργανωσιά στα εκδοτήρια χτύπησε κόκκινο και το χειρότερο, ένα άψυχο τελευταίο πεντάλεπτο χάλασε όλη την καλή εικόνα του β ημιχρόνου και έδωσε την ευκαιρία σε δυο τρία νούμερα του φυτωρίου της πλατείας -κι από κοντά και το τσίρκο του πάνω μαχαλά- να βγάλουν γλωσσίτσα. Πάρτε το χαμπάρι παίζεται για τον ΑΡΗ. Κι επειδή ΕΣΕΙΣ φοράτε τη φανέλα του ΑΡΗ, όλοι οι υπόλοιποι θα ασχολούνται μαζί ΣΑΣ και θα θέλουν περισσότερο από οτιδήποτε να νικήσουν ΕΣΑΣ. Απαιτούμε λοιπόν σε όλη τη χρονιά να μη δούμε ούτε μισό άψυχο πεντάλεπτο, ούτε μια στιγμή να αφήσετε τον αντίπαλο να ελπίζει, ούτε ένα δευτερόλεπτο που να μη γυαλίζει το μάτι σας! Θα είμαστε δίπλα σας και σας θέλουμε δίπλα μας.

ΑΡΗ ΓΕΡΑ, ΓΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΆ!!!

ΑΡΗΣ - ΙΔΕΑ - ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970...

Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ
Ενημερώνουμε τα μέλη μας και όλους τους οπαδούς του ΑΡΗ πως έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας του Αυτοκράτορα, στη Θύρα 10 του Παλέ ντε Σπορ.
Η τιμή τους είναι στα 130€ μαζί με τη συνδρομή στο σύνδεσμο, χωρίς να απαιτείται κάποια προηγούμενη εγγραφή.

Στηρίζουμε τη ναυαρχίδα του Συλλόγου στα δύσκολα, όπως αυτή έχει στηρίξει και στηρίζει ολόκληρο τον ΑΡΗ στα πέτρινα χρόνια της ιστορίας του.

ΥΓ. Λόγω του γνωστού προβλήματος στέγασης που προκύπτει από τον "αθλητικό" νόμο (αλλά βλέπουμε να εφαρμόζεται με διαφορετικό ζήλο από τις τοπικές αρχές ανάλογα την περίπτωση...), όποιος ενδιαφέρεται για εισιτήριο διαρκείας αλλά δε γνωρίζει πως να έρθει σε επαφή, μπορεί να μας βρει στα γήπεδα που αγωνίζεται ο Θεός ή να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω της σελίδας μας.

ΑΡΗΣ - ΙΔΕΑ - ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970...


Σύνδεση
Username

PasswordΔεν είστε ακόμη μέλος;
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Ζητήστε νέο εδώ.

Πίνακας Ανακοινώσεων

22/04/2020 11:52
ΓΙΩΤΑΡΑ ΜΟΥ ΨΥΧΑΡΑ Κ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ... ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ Θ1

25/01/2016 17:09
BILLARA ΑΛΑΝΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΙΑΝΑΡΑ...ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕ...

28/12/2015 19:20
ΑΡΕΙΑΝΑΡΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΤΖΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΤΕΡΜΟΝΟ ΦΑΛΛ(Ρ)Ο ΑΓΚΑΛΛΛΙΑ...

08/02/2015 00:08
ΜΙΑ ΠΟΛΗ.ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΥΟ ΚΛΑΡΙΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΣΑΠΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΑΡΙΝΑΡΧΕΣ

27/04/2014 07:47
ΕΛΑ ΜΟΥ ΡΕ ΤΑΚΗ,Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΩΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ? ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1-4.00' ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ. ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΚΤΑΣ.ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.

13/03/2014 19:31
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ,ΚΙ ΣΤΑ 1.100 ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩ.... ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΡΙΕΣ ΤΑ 1000 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΑΡΙΑΝΑΡΑ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ. ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.

08/03/2014 19:35
ΒΑΖΕΛΕΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΛΕΚΑΚΙ SECURITY.ΚΙΤΡΙΝΑΚΙ
ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΕΙΝΑΙ.ΟΠΑΔΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΚΤΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΑ 2 ΑΟΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΥ..ΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ.ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.ΤΑΜΕΛΕ.

02/03/2014 10:37
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΠΙΡΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.ΑΡΗΣ-ΙΔΕ
Α-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣΘ1.

02/03/2014 10:29
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΤΑΠΙΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΛΙΚΟΥΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ "ΞΕΡΑΣΕΙ" .Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΓΩΔΗ.

22/02/2014 14:11
ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΕΙΔΑΤΕ? ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΜΠΕΚΑ. ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΛΛΩΝ.ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΦΗΣΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΤΛ .ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ.