Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/ierolohi/public_html/maincore.php on line 18

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ierolohi/public_html/maincore.php:18) in /home/ierolohi/public_html/maincore.php on line 186
ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ (από το 1970 στο πλευρό του θεού) - Νέα
Περιεχόμενα
Αρχική
Ιστορικό
Ανακτήσεις
Συχνές Ερωτήσεις
Το forum μας
Σύνδεσμοι
Κατηγορίες νέων
Επαφή
Φωτοθήκη
Αναζήτηση

Χρήστες online
Επισκέπτες online: 1

Μέλη online: 0

Σύνολο μελών: 930
Νεότερο μέλος: AgainstModernCannibals

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ 2016-17
Ο Σ.Φ. ΑΡΗ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ, ανακοινώνει πως έχουν ξεκινήσει οι προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής σεζόν. Όπως πάντα τα εισιτήρια αφορούν την θύρα-10 και η τιμή τους θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση, λόγω του γνωστού προβλήματος στέγασης που αντιμετωπίζει ο σύνδεσμος τους τελευταίους μήνες, η επικοινωνία θα γίνεται είτε μέσω του παρόντος επίσημου σάϊτ του συνδέσμου, μέσω email. είτε στην αντίστοιχη σελίδα μας στο Facebook, τουλάχιστον μέχρι να υπάρξει κάποιο νεότερο με το θέμα της μεταστέγασης του συνδέσμου.

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2016-17
Ο Σ.Φ. ΑΡΗ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ, ανακοινώνει πως έχουν ξεκινήσει οι προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής σεζόν. Όπως πάντα τα εισιτήρια αφορούν την ιστορική Θ-1 και η τιμή τους για τα μέλη του συνδέσμου, είναι 50€.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση, λόγω του γνωστού προβλήματος στέγασης που αντιμετωπίζει ο σύνδεσμος τους τελευταίους μήνες, η επικοινωνία θα γίνεται είτε μέσω του παρόντος επίσημου σάϊτ του συνδέσμου, είτε στην αντίστοιχη σελίδα μας στο Facebook, τουλάχιστον μέχρι να υπάρξει καποιο νεότερο με το θέμα της μεταστέγασης του συνδέσμου.
Μια καινούργια χρονιά ξεκινάει και καλό είναι να αφήσουμε πίσω μας τα προηγούμενα βασανιστικά χρόνια και να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την προσπάθεια που γίνεται...!!! Έμεινε το τελευταίο βήμα μέχρι να ξαναβρεθεί η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ εκεί που είναι η φυσική της θέση και πρέπει να συμβάλλουμε όλοι προς αυτή την κατεύθυνση !!!

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ H ΚΟΡΑΚΛΑ!!!
Ευχόμαστε στον αδερφό μας Σταύρο και την γυναίκα του Μαρία να τους ζήσει το νέο μέλος της οικογένειας που μόλις ήρθε στη ζωή...!!! Να είναι γερό και τυχερό και να δίνει κάθε μέρα χαρά και ευτυχία…!!!

Σ.Φ. ΑΡΗ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ

Συλλυπητήρια Νίκο
Ο Σ.Φ. ΑΡΗ «Ιερολοχίτες» εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήριά στον αδερφό μας Νίκο Κ. και στους δικούς του για το χαμό της μητέρας του.

Ελαφρύ το χώμα...

Να'στε γεροί, να την θυμάστε..

ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ

ΠΡΏΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ


Δευτέρα (25/07, 19:00) - «πρώτη» προπόνηση της Αρειανάρας


ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑΟ ΑΔΕΡΦΙΑ !!!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ

...περισσότερα...

Συλλυπητήρια Κώστα
Ο Σ.Φ. ΑΡΗ «Ιερολοχίτες» εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήριά στον αδερφό μας Κώστα και στους δικούς του για το χαμό της μητέρας του.

Ελαφρύ το χώμα...

Να'στε γεροί, να την θυμάστε..

ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΙ
Παρ' ότι συμφωνούμε διαχρονικά σε ότι καταγγέλλει σήμερα η ΚΑΕ, όχι γιατί ανακαλύψαμε τώρα την Αμερική αλλά γιατί αυτό βιώνουμε εδώ και 24 χρόνια με την παρωδία του ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ, θεωρούμε ότι θα ήταν καλύτερο από το να στερηθεί η ομάδα το DNA της, δηλαδή τον οργανωμένο οπαδό της στο πλάι της, να μην κατέβει καθόλου να αγωνιστεί σε αυτή την κωμωδία.

Θα είμαστε εκεί, έξω από το σπίτι μας, το θρυλικό Παλέ, όχι για να στήσουμε ένα πανηγύρι ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αλλά για να καταλαβάβουν οι παίκτες μας και η διοίκησή μας, πως ακόμα και αν την τρίτη θέση την απαιτεί ο ΟΠΑΠ ΣΚΡΑΤΣ, για την επιχορηγούμενη ομαδούλα του, εμείς θα είμαστε εκεί, γιατί την τρίτη θέση την θέλουμε για αυτόν που τη δικαιούται τον ένα και μοναδικό ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ!

ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ
Αύριο το απόγευμα, η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ αντιμετωπίζει στο θρυλικό ΠΑΛΕ, ένα από τα πλέον σιχαμερά σωματεία της χώρας και καταστροφέα του ελληνικού μπάσκετ...

Όπως είναι φυσικό ο κόσμος της ομάδας θα είναι και πάλι στο πλευρό του ΘΕΟΥ,
κάτι που άλλωστε εκτός από χρέος μας είναι και η γκάβλα μας και θεωρείται δεδομένο...!!!

Ο κόσμος του ΑΡΗ έχει αποδείξει στο παρελθόν πως ξέρει πολύ καλά να στηρίζει την ομάδα, τόσο με την παρουσία του όσο και με τις φωνές και τα συνθήματα του. Νομίζουμε πως κανείς δε χρειάζεται μαθήματα συμπεριφοράς και παρουσίας στην κερκίδα..!!! Αυτό που απλώς θα θέλαμε να τονίσουμε επιστώντας την προσοχή όλων μας, είναι οι προκλήσεις που σίγουρα θα υπάρξουν, είτε από την πλευρά των βάζελων, είτε από τη μεριά της διαιτησίας...

Ακολουθεί σειρά αγώνων και το ότι μας έχουνε στημένους στον τοίχο περιμένοντας την παραμικρή αφορμή και ευκαιρία για τιμωρία της έδρας είναι περισσότερο από κατανοητό σε όλους..!!!

Δεν απαντάμε σε προκλήσεις του οποιουδήποτε στημένου καραγκιοζάκου και στεκόμαστε δίπλα στο ΘΕΟ ΑΡΗ, δίνοντας το καλύτερο μας..!!! Η ομάδα θα πρέπει να έχει τη στήριξη μας σε κάθε επόμενο ματς που θα ακολουθήσει..!!!

Γι'αυτό λοιπόν ΟΛΟΙ το ΝΟΥ ΜΑΣ...!!!

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970

ΜΙΚΡΑ ΩΡΑ "0"
Αύριο το απόγευμα στις 18:00, εχει οριστεί να γίνει η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλλεϊ, με την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ, να δίνει αγώνα ζωής και θανάτου, με μια από τις πλέον σιχαμερές, αντιπαθητικές και διαχρονικά συστημικές ομάδες της Ελλάδας: το βαζελάκο....

Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι υψίστης σημασίας, καθώς το αποτέλεσμα του, θα καθορίσει την είσοδο ή μη, της ομάδας στα πλέι αουτ της διοργάνωσης, και κατά συνέπεια, αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για διεκδίκηση της παραμονής του ΑΡΗ μας, στην πρώτη κατηγορία ...!!!!

Αν και μας είναι δυσάρεστο το να συζητάμε, για την παραμονή ή όχι της ομάδας στην κατηγορία, εύκολα καταλαβαίνει κανείς, πως στο αυριανό παιχνίδι παίζονται τόσο το γόητρο και η περηφάνια της ομάδας και ολόκληρου του συλλόγου, και κατ'επέκταση των εκατοντάδων χιλιάδων ψυχών, που καθημερινά ζουν και αναπνέουν για την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ...!!!

Τα πολλά λόγια είναι ομως περιττά... Είναι επιτακτική ανάγκη και το επιβάλλει η ιστορία του συλλόγου, στο κλειστό της Μίκρας αύριο να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο !!!! Είναι υποχρέωση όλων μας, να βρεθούμε κοντά στην ομαδα και να στηρίξουμε αυτή την ύστατη προσπάθεια με κάθε τροπο και όλες μας τις δυνάμεις..!!! Ο στόχος θα επιτευχθεί...!!! Δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Όλοι αύριο στη Μίκρα... Βαζελάκο έχεις ήδη χάσει...!!!

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ

102 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ-102 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Σύνδεση
Username

PasswordΔεν είστε ακόμη μέλος;
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Ζητήστε νέο εδώ.

Πίνακας Ανακοινώσεων

25/01/2016 11:09

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ierolohi/public_html/includes/bbcodes/url_bbcode_include.php on line 21
BILLARA ΑΛΑΝΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΙΑΝΑΡΑ...ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕ...

28/12/2015 13:20
ΑΡΕΙΑΝΑΡΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΤΖΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΤΕΡΜΟΝΟ ΦΑΛΛ(Ρ)Ο ΑΓΚΑΛΛΛΙΑ...

07/02/2015 18:08
ΜΙΑ ΠΟΛΗ.ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΥΟ ΚΛΑΡΙΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΣΑΠΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΑΡΙΝΑΡΧΕΣ

27/04/2014 02:47
ΕΛΑ ΜΟΥ ΡΕ ΤΑΚΗ,Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΩΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ? ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1-4.00' ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ. ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΚΤΑΣ.ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.

13/03/2014 14:31
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ,ΚΙ ΣΤΑ 1.100 ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩ.... ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΡΙΕΣ ΤΑ 1000 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΑΡΙΑΝΑΡΑ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ. ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.

08/03/2014 13:35
ΒΑΖΕΛΕΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΛΕΚΑΚΙ SECURITY.ΚΙΤΡΙΝΑΚΙ
ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΕΙΝΑΙ.ΟΠΑΔΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΚΤΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΑ 2 ΑΟΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΥ..ΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ.ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.ΤΑΜΕΛΕ.

02/03/2014 04:37
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΠΙΡΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.ΑΡΗΣ-ΙΔΕ
Α-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣΘ1.

02/03/2014 04:29
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΤΑΠΙΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΛΙΚΟΥΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ "ΞΕΡΑΣΕΙ" .Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΓΩΔΗ.

22/02/2014 08:11
ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΕΙΔΑΤΕ? ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΜΠΕΚΑ. ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΛΛΩΝ.ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΦΗΣΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΤΛ .ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ.

16/02/2014 15:07
ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 2 ΑΟΡΑΚΙΑ.ΘΕΛΕΙ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑΛΑ. ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ,ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ Θ1,