Περιεχόμενα
Αρχική
Ιστορικό
Ανακτήσεις
Συχνές Ερωτήσεις
Το forum μας
Σύνδεσμοι
Κατηγορίες νέων
Επαφή
Φωτοθήκη
Αναζήτηση

Χρήστες online
Επισκέπτες online: 1

Μέλη online: 0

Σύνολο μελών: 930
Νεότερο μέλος: AgainstModernCannibals

Ανακοίνωση Συνδέσμων ΑΡΗ : ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
Το σκάνδαλο ολοκληρώθηκε. Είπαμε απ' την αρχή πως ότι εγκλήματα κι αν έκαναν οι παράγοντες του ΑΡΗ, αυτός που την πλήρωσε τελικά είναι ο ίδιος ο Σύλλογος και κανένα πρόσωπο. Χωρίς πολλά λόγια λοιπόν, αυτό το έγκλημα δε θα περάσει έτσι. Το ραντεβού μας είναι αύριο στις 18.00 στα γραφεία των Ιερολοχιτών. Ο ΑΡΗΣ είναι καημός και συναίσθημα και ο ΛΑΟΣ του δε θα τον αφήσει ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ. Οι Σύνδεσμοι Οπαδών ΑΡΗ: SUPER 3, Iερολοχίτες, CLUB 1914, YELLOW CLUB


ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
Ο Σ.Φ. ΑΡΗ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ ανακοινώνει πως από σήμερα ξεκινάει τις προ-εγγραφές των εισιτηρίων διαρκείας του μπάσκετ για τη φετινή σεζόν. Όσον αφορά την τιμή των εισιτηρίων, οπως είναι γνωστό στους περισσότερους, η ΘΥΡΑ 10 του θρυλικού ΠΑΛΕ, φιλοξενεί και αριθμό μη συνδεσμικών εισιτηρίων. Για το λόγο αυτό βρισκόμαστε σε συνεχείς συζητήσεις με την Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ μας, ώστε να είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την τελική τιμή των συνδεσμικών εισιτηρίων προς τα τέλη της εβδομάδας.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να περάσετε από τα γραφεία του συνδέσμου (Κων/λεως & Αγ.Τριάδας), ή να απευθύνεστε στο 2311200827.

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970

Η ΜΑΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΕΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
Αδέρφια, μετά και τη σημερινή φαρσοκωμωδία της ελληνικής “δικαιοσύνης”, το ραντεβού δίνεται για τη Δεύτερα στο Παλέ στις 19.00. Χωρίς πολλά λόγια, η αδικία ειναι κατάφωρη, πρωτόγνωρη και δεν πρόκειται να περάσει έτσι. Για μια ακόμη φορά όλοι οι πιστοί της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ θα βρεθούμε στους δρόμους. Μας φταίνε πάρα πολλά μέσα στο ίδιο μας το Σωματείο, αλλά αυτή η αδικία που παίζεται απέναντι στην ομάδα μας ξεπερνάει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΔΕΡΦΙΑ για την καψούρα της ζωής μας. Τώρα είναι η ώρα, το δίκαιο είναι με το μέρος μας. ΥΓ: Κανονικά και στα εγκαίνια της ΔΕΘ ΥΓ 1: Ελλάς Ελλήνων Δικαστών…. ΥΓ 2: NO JUSTICE NO PEACE ΥΓ 3: Κυριακή στις 19.00 όλοι οι σύνδεσμοι ραντεβού στον Κεντρικό SUPER 3 Οι Σύνδεσμοι Οπαδών ΑΡΗ: SUPER 3, Ιερολοχίτες, CLUB 1914, Yellow Club

Ανακοίνωση Συνδέσμων ΑΡΗ
Ο Λαός του ΑΡΗ έστειλε χθες ένα σαφέστατο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Σαν σύνδεσμοι του ΑΡΗ δηλώσαμε χθες ότι θα πολεμήσουμε ως το τέλος. Δε θα ησυχάσουμε αν δε δούμε σε αυτή τη χώρα, ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ. Γι' αυτό λοιπόν ανακοινώνουμε ότι το επόμενο μεγάλο και πιο δυναμικό ραντεβού του ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΑΡΗ, θα είναι στα εγκαίνια της έκθεσης. ΛΑΕ ΤΟΥ ΑΡΗ η ώρα μας έφτασε. Να μη λείψει κανείς. ΥΓ: Το μόνο όπλο μας, είναι η δυναμική του κόσμου μας. Αυτή θα επιδείξουμε και εκεί που τους πονάει. Εκτός κι αν... Οι σύνδεσμοι οπαδών του ΑΡΗ: Ιερολοχίτες SUPER 3 CLUB 1914 YELLOW CLUB

JIHAD ARIS AKBAR

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΩΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ
Χρόνια τώρα φωνάζουμε για το λυσσαλέο και ενορχηστρομένο πόλεμο που δέχεται η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας σε όλα τα επίπεδα, από κάθε είδους διαπλεκόμενους, συστημικούς και κουμανταδόρους του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ελληνικού κρατικού μηχανισμού κατ'επέκταση...
Η επιλεκτική αντιμετώπιση και κατ'επιλογή καταστρατήγηση κάθε ηθικής αξίας και ίσης μεταχείρισης εναντίον του ΑΡΗ, αποδείχθηκε ακόμη μια φορά, με την τεραστίων διαστάσεων σκανδαλώδη απόφαση της Παρασκευής...
Από σήμερα και στο εξής, μέχρι με κάθε τρόπο να δικαιωθεί ο ΑΡΗΣ, εμείς θα είμαστε στο δρόμο.!!! Η ανοχή στην αδικία που βιώνουμε ως οπαδοί κάπου εδώ τελειώνει !!! Καθημερινές κινητοποιήσεις μεχρι τελικης πτωσης...Ο ΑΡΗΣ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ !!!

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970

«Έφυγε» ο Γιώργος Σερπετζής
Μεγαλώνει η παρέα εκεί πάνω..

O Γιώργος Σερπετζής συνέδεσε το όνομα του με άμεσα με τον ΑΡΗ αλλα και τον σύνδεσμο.

Το όνομα του συνδέσμου,όντως πρωτότυπο, έχει τη δική του ξεχωριστή ιστορία. Παρά το γεγονός οτι οι <<Ιερολοχίτες>>με μπροστάρη το θρυλικό Σαράφο ξεκίνησαν τη δράση τους την δεκαετία του '60, ως χρονιά ίδρυσής τους θεωρήθηκε το 1970 όταν και στεγάστηκε επισήμως ως <<Σ.Φ ΑΡΗ Αγίας Τριάδας>>. Ένα χρόνο αργότερα σε έναν αγώνα κυπέλλου στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό(νικήσαμε 0-3), 29 οπαδοί του ΑΡΗ απο τη Θύρα 1,βρέθηκαν στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας. Ο γνωστός Αρειανός αθλητικογράφος Γιώργος Σερπετζής,στα <<Αθλητικά Νέα>> του Νίκου Καμπάνη,παρομοίασε τους εκδρομείς - οπαδούς με τους θρυλικούς στρατιώτες του Ιερού Λόχου και έτσι ουσιαστικά βάφτισε τον σύνδεσμο, οπότε και το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε το καταστατικό με την αλλαγή ονομασίας σε <<Ιερολοχίται Θ1>>.

Τον αποχαιρετούμε με συγκίνηση και ευγνωμοσύνη
Ας είναι ελαφρύ το χώμα

ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
από το 1970... κι ακόμα παλιότεραΗ ώρα της κρίσης για όλους μας έφτασε..
Ένα ολόκληρο καλοκαίρι υπομέναμε σιωπηλά τη στιγμή της δικαίωσής της ΟΜΑΔΑΣ μας!! Εδώ και τέσσερις μήνες ολόκληρη η Ελλάδα περιμένει αηδιασμένη να τελειώσετε επιτέλους με τις προσφυγές, τις εφέσεις, τις ενστάσεις, τις επικυρώσεις, τα μαγειρέματα και τις … «ζυμώσεις». Μιλάμε για το μοναδικό πρωτάθλημα στον κόσμο που λίγες ώρες πριν τη σέντρα και ακόμα δεν ξέρετε τι σας γίνετε και ποιος θα παίζει που. Σε κανένα πρωτάθλημα και σε καμία σοβαρή χώρα του κόσμου δεν γίνονται αυτά που συμβαίνουν στο τρισάθλιο και υποβαθμισμένο από τους ίδιους του τους παράγοντες, ελληνικό πρωτάθλημα!
Μάλλον είστε πολύ απασχολημένοι με τα πήγαινε-έλα στην Ευελπίδων, μάλλον δεν βρίσκετε χρόνο καθώς πέσατε με τα μούτρα στην κάθαρση των στημένων αγώνων, την εξιχνίαση των «κοριών», τις πλαστές ενημερότητες, την «επιμόρφωση» των διαιτητών και την ανάδειξη του κάθε χωριού σε ομάδα της Σούπερλιγκ. Γι αυτό προφανώς και κάνατε το ελληνικό ποδόσφαιρο σαν τα μούτρα σας.
Ένα πράγμα όμως να έχετε πάντα κατά νου: ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς τον ΑΡΗ, δεν υπάρχει και δε θα υπάρξει ποτέ. Εφαρμόστε τους κανονισμούς και αφήστε στην άκρη τους μάγειρες και τις κατσαρόλες. Μη διανοηθείτε να προκαλέσετε τον πιο μαχητή, οπαδικό λαό της Βορείου Ελλάδας. Ένα ολόκληρο καλοκαίρι κάναμε υπομονή με τα καραγκιοζιλίκια σας. Μη τυχόν και ρίξετε τη σταγόνα που θα ξεχειλίσει την υπομονή μας, μη τυχόν και ρίξετε κι άλλο λάδι στη φωτιά! Δε θα ανεχτούμε άλλη κοροϊδία και θα γυρίσει ο κόσμος ανάποδα για όποιον επιχειρήσει να παίξει με τη νοημοσύνη μας! Ο ΑΡΗΣ είναι η ίδια μας η ζωή και παιχνίδια με τη ζωή μας δε θα παίξει κανείς! ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ! Οτιδήποτε διαφορετικό είναι αιτία και αφορμή ΠΟΛΕΜΟΥ.
Την ίδια ώρα που οι σουρταφερτζήδες της Ευελπίδων ασχολούνται ακόμα ανενόχλητοι με το ελληνικό ποδόσφαιρο, η Πολιτεία επιδεικνύει απαράμιλλο ζήλο για όσους οπαδούς τέλεσαν το κακούργημα να πανηγυρίσουν ένα γκολ, ανάβοντας πυρσό!!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ, ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!
Όσο για τη διοίκηση, πέρα από τους υψηλούς αγωνιστικούς στόχους που επιβάλλει το μέγεθος της ομάδας, η ιστορία αυτού του συλλόγου επιβάλλει να δίνετε και τις εξωαγωνιστικές μάχες διατηρώντας τον ΑΡΗ μας αυτόνομο, ανεξάρτητο και μακρυά από λυκοφιλίες με ξεφτιλισμενους!

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970

Συλλυπητήρια Γρηγόρη
Ο Σ.Φ. ΑΡΗ «Ιερολοχίτες» εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήριά στον αδερφό μας Γρηγόρη και στους δικούς του για το χαμό του πατέρα του.

Ελαφρύ το χώμα...

Να'σαι καλά, Γρηγοράκη να τον θυμάσαι..

ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ
Ο Σ.Φ. ΑΡΗ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση, στον αδερφό μας και μέλος του συνδέσμου Βασίλη για τον άδικο χαμό του πατέρα του.Καλή δύναμη και κουράγιο φίλε σε σένα καθώς και σε όλη την οικογένεια. Να είστε γεροί να τον θυμάστε κι ας είναι ελαφρύ το χώμα...
Ενημερώνουμε ότι η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 αύριο στον ιερό ναό Αναστάσεως του Κυρίου στα νεκροταφεία Θέρμης.

ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΗΜΗΤΡΗ
Ο Σ.Φ ΑΡΗ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ θέλει να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδερφού μας, ΔΗΜΗΤΡΗ για τον άδικο χαμό του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. • ΔΗΜΟ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΑΔΕΡΦΕ •


ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ

Σύνδεση
Username

PasswordΔεν είστε ακόμη μέλος;
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Ζητήστε νέο εδώ.

Πίνακας Ανακοινώσεων

22/04/2020 11:52
ΓΙΩΤΑΡΑ ΜΟΥ ΨΥΧΑΡΑ Κ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ... ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ Θ1

25/01/2016 17:09
BILLARA ΑΛΑΝΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΙΑΝΑΡΑ...ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕ...

28/12/2015 19:20
ΑΡΕΙΑΝΑΡΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΤΖΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΤΕΡΜΟΝΟ ΦΑΛΛ(Ρ)Ο ΑΓΚΑΛΛΛΙΑ...

08/02/2015 00:08
ΜΙΑ ΠΟΛΗ.ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΥΟ ΚΛΑΡΙΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΣΑΠΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΑΡΙΝΑΡΧΕΣ

27/04/2014 07:47
ΕΛΑ ΜΟΥ ΡΕ ΤΑΚΗ,Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΩΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ? ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1-4.00' ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ. ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΚΤΑΣ.ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.

13/03/2014 19:31
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ,ΚΙ ΣΤΑ 1.100 ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩ.... ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΡΙΕΣ ΤΑ 1000 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΑΡΙΑΝΑΡΑ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ. ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.

08/03/2014 19:35
ΒΑΖΕΛΕΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΛΕΚΑΚΙ SECURITY.ΚΙΤΡΙΝΑΚΙ
ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΕΙΝΑΙ.ΟΠΑΔΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΚΤΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΑ 2 ΑΟΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΥ..ΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ.ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.ΤΑΜΕΛΕ.

02/03/2014 10:37
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΠΙΡΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.ΑΡΗΣ-ΙΔΕ
Α-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣΘ1.

02/03/2014 10:29
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΤΑΠΙΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΛΙΚΟΥΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ "ΞΕΡΑΣΕΙ" .Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΓΩΔΗ.

22/02/2014 14:11
ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΕΙΔΑΤΕ? ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΜΠΕΚΑ. ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΛΛΩΝ.ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΦΗΣΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΤΛ .ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ.